Топ-4 машин для холодної і сніжної зими

Зима в суворих регіонах часто холодна, вітряна, сніжна і володіє всіма недоліками на дорозі. Такі умови вимагають якісний і надійний автомобіль, який має хороше зчеплення з дорогою і максимальну комплектацію експлуатаційних характеристик.

Renault Duster

Французький автомобіль з автоматичною коробкою передач і бензиновим двигуном дуже подобається російським водіям. Ця його повнопривідна версія як ніяка інша тримає зчеплення зі слизькою дорогою, зменшуючи ризики занесення. Але при цьому має досить незначну витрату бензину, докладніше про авто на сайті. Випробувавши автомобіль в справі, автомобілісти відзначають швидке нагрівання двигуна, а це незаперечний плюс на користь Renault Duster.

Suzuki Jimny

Цей маленький японський позашляховик можна назвати більш ніж компактним. У його салон помістяться 2 людини, в крайньому випадку ще дитина. Він щось на зразок чотирьохдверною Лади, але менше і від японців Підвіска автомобіля дозволяє йому долати всі можливі перешкоди, а повний привід дає впевненість на слизькій дорозі. Витрата у Suzuki Jimny не більше 11 л, а середня швидкість не дозволяє розігнатися понад 90 км / год. Подібне обмеження пов’язане з конструкцією автомобіля. Зате прохідність і дизайн кузова вище всяких похвал.

Nissan Qashqai

Японський повнопривідний кросовер ідеальний для суворої зими. Наявність гарної керованості, спортивної динаміки, контролю руху для коригування управління на дорозі в купе з підігрівом лобового скла оцінять багато автолюбителів. Вдосконалений кліренс дає можливість для безпечної їзди на слизькій дорозі і подолання будь-яких перешкод. Деякі користувачі відзначають довгий нагрів автомобіля і проблеми з швидким нагріванням салону від грубки. В цьому випадку допоможе додаткове утеплення автомобіля.

Hyundai Tucson

Кросовер з Південної Кореї відмінно підійшов водіям, які перебувають постійно за кермом. Автолюбителі відзначають миттєвий нагрів двигуна і салону навіть в критичні температури, відсутність відмови заводу двигуна навіть після довгого простою, чудові експлуатаційні характеристики на дорогах. Кузов машини поєднує в собі гарний дизайн і сучасну міцну сталь, більш надійну при ударі. На ринку він представлений в 3 варіаціях, але для російської зими рекомендований повнопривідний автомобіль з дизельним або бензиновим двигуном.