Де в Україні можна купити авто в лізинг? Підкажемо кращі варіанти

Сьогодні купити авто в лізинг може кожен, адже рівень розвитку технологій та пропозицій доступний будь-кому в наш час. Більше немає потреби збирати повну суму, місяцями та роками відкладати частину зарплатні та премії, відмовляти собі у відпустках та дорогих покупках. Оформити авто в розстрочку допоможе будь-яка велика компанія, яка професійно займається автомобільною справою та має відповідні ліцензії та документи від держави. Як знайти потрібну фірму, як вибрати кращу з десятків та на що звернути увагу – далі у статті.

      Купити авто в лізинг – таку послугу пропонують звідусіль, проте не всі українці розуміють зміст пропозиції. Компанія пропонує клієнту вибрати будь-яку машину з-поміж свого асортименту, оцінити характеристики, технічний стан та вибрати кращий варіант. Консультант фірми на майданчику або у телефонному форматі порахує спеціально для клієнта суму стартового платежу, місячного внеску, а також розкаже про графік виплат та відповість на всі можливі питання. Якщо надана пропозиція по машині сподобається клієнту, то компанія буде очікувати сплату стартового внеску та приїзду на майданчик для підписання договору лізингу. Після сплати та оформлення необхідних документів, щасливий покупець отримує обраний транспортний засіб, ключі, технічний паспорт та документи по кредиту. Далі потрібно щомісячно за графіком сплачувати невелику частину боргу для погашення лізингу. Коли останній платіж буде здійснено, компанія переоформлює авто на покупця і припиняє дію договору.

       Де купити авто в лізинг? ПланетАвто допоможе оформити машину в розстрочку, адже професійно з 2006 року займається цим видом продажу. 3 десятки майданчиків по Україні допоможуть швидко та безпечно приїхати до найближчого, розвинений сайт з тисячами оголошень – відсортувати та вибрати кращий варіант для придбання. Сайт ПланетАвто постійно оновлюється та поповнюється новою цікавою інформацією, тому цікаво переглянути наявні оголошення. Перейдіть на сторінку ПланетАвто та виберіть машину для отримання консультації про лізинг.

       Ви також можете пошукати в інтернеті майданчики, які здійснюють продаж у розстрочку. Далі проаналізувати сайт компанії, подивитись актуальні відгуки та їх різнобічність, ознайомитись з повнотою документації та наявністю відповідних державних ліцензій. Ознайомтесь з прикладом договору розстрочки для того, щоб запитати про нюанси заздалегідь та виправити можливі помилки. Також важливим фактором є асортимент представлених машин, їх технічний стан та ціна. Обрали кращу фірму? Тоді починайте процес оформлення машини в кредит.