Купити авто в лізинг можна вже сьогодні! Подробиці та пропозиції в статті

  Бажаєте купити авто вже на цьому тижні, але грошей на миттєве придбання не вистачає? Омріяна модель вже зовсім поруч, проте позичити ніхто не може? Знайшли чудовий варіант в онлайн-оголошеннях, проте продавець бажає отримати всю суму відразу? Ви можете вирішити будь-яке з цих питань, а допоможе в цьому пропозиція купити авто в лізинг з професійною компанією. Для придбання потрібно лише мати персональні документи (паспорт та індивідуальний податковий номер) та від 10% вартості обраного транспортного засобу. Далі наведено більше інформації та процес у подробицях.

       Купити авто в лізинг запропонує спеціальна компанія, яка займається купівлею та продажем транспортних засобів в Україні, а також заздалегідь оформила всі необхідні державні ліцензії. Рекомендуємо вибирати з тих компаній, які на ринку представлені понад 6-7 років, адже рівень безпеки таких фірм перевірено клієнтами та їх договорами розстрочки.

      Як купити авто в розстрочку вже сьогодні? По-перше, потрібно вибрати 1 найкращу компанію та приїхати до неї або ж завітати до сайту, якщо такий існує. По-друге, для супер швидкого придбання рекомендуємо вибирати з асортименту машин, які представлено на майданчику та є у власності компанії. Адже часто фірми по комісійному договору продають машини на сайті та на майданчику, проте оформлені вони на фізичну особу до моменту викупу. Якщо є кілька днів у запасі – вибирати можна із комісійних пропозицій, проте швидше купити авто компанії. Проведіть огляд транспортного засобу, а також скористайтесь консультацією від представника компанії. Якщо все підходить, то третім пунктом стане сплата стартового внеску (від 10%) та підписання документів по лізингу. Не потрібно їхати до Сервісного центру або зустрічатись з бюрократією, адже купити авто в розстрочку можна за 1-3 дні без зайвих паперів та нервів.

       Позитивними критеріями вибору лізингу стане: мінімізація часу очікування та спілкування з продавцями, безпека та швидкість оформлення, відсутність бюрократії та державних центрів, вартість обраного транспортного засобу закріплюється у паперах та електронних носіях, а отже не може бути змінена через стрибки курсу тощо. Єдиний обов’язок після підписання – щомісячно сплачувати частину вартості за графіком виплат.

       Де купити авто в лізинг? ПланетАвто є українським сервісом, який з 2006 року пропонує громадянам вигідно, швидко та безпечно стати власниками кращих транспортних засобів. На користь вибору ПланетАвто також говорять майже 30 майданчиків по державі, понад 100 працівників площадок та телефонної служби, а також сайт з фільтром по доступних оголошеннях. Знайти і купити кращу модель допоможе ПланетАвто.