Сучасний універсальний позашляховий мотоцикл

Позашляховики змінилися. Якщо раніше ви могли вибирати з широкого асортименту дійсно здібних трейлових мотоциклів від чотирьох великих японських виробників, то тепер цей сектор став полем запеклої битви неймовірних ендуро машин, всі вони зроблені в Європі. Тим не менш, незважаючи на це, надійний Honda crf x 250 продовжує продаватися повними контейнерами, це поєднання надійності старої школи та сучасного дизайну, як і раніше, доставляє товари на всіх рівнях. Це ще одна класика від компанії, яка купила вам найпопулярніший мотоцикл з будь-коли створених — Honda Cub.

Рама мотоцикла

Як компанія, яка значною мірою розробила алюмінієві рами по периметру для своїх новаторських мотоциклів для мотокросу CR 1997, Honda по праву пишається технологією, яка з тих пір є основним продуктом японських мотоциклів для бездоріжжя. І хоча у CRF250X може бути не остання версія, дизайн цілком відповідає поставленій задачі. Союзник огинає компактний двигун, спускаючись до шарніра поворотного важеля, а ззаду кріпиться знімний алюмінієвий підрамник. Як і слід було очікувати, бак розташований між напрямними, завдяки чому вага залишається приємною і низькою, хоча стандартний бак об’ємом трохи більше семи літрів насправді не такий вже й великий. Резервне становище починається, коли залишається 1,6 літра.

Що стосується підвіски, Honda знову перестрахування з 47-міліметровою спіральною пружиною Showas спереду. У них регульоване демпфування стиснення та відбою, а також регульований амортизатор Showa ззаду. Амортизатор приводиться в дію через звичайну систему Pro Link, яку Honda придбала приблизно 1981 року. Хід обох кінцях становить 315 мм.

Колісна база мотоцикла складає 1481 мм, майже така сама, як і у мотокросових мотоциклів. Висота сидіння складає розумні 958 мм, а дорожній просвіт – 348 мм – все прийнятно для траси та дороги.

Honda важить близько 115 кг у вологому стані – не найлегший, але, звичайно, не найважчий.

Інші деталі

На стандартному CRFX гальма оснащені 240-міліметровими роторами з обох кінців, обидва захоплені супортами Nissin. Якщо ви оберете легальну версію для дорожнього руху у Великій Британії, ви отримаєте хвилясті диски та диск діаметром 260 мм спереду для кращої гальмівної здатності на дорозі. Колеса є звичайною комбінацією 21/18, хоча вибір шин залежатиме від того, яку модель ви виберете — тільки для доріг або для бездоріжжя. Ланцюг — це варіант з Т-подібним кільцем, хоча чому вони не могли просто використовувати варіант з кільцем ущільнювача, залишається загадкою!

На щастя, Honda поставляється з якісними кермами Renthal у стандартній комплектації, тому вона не зовсім застрягла за неприємних бюджетних сталевих кермів, які все ще встановлюються на CRF250L.ими характеристиками потужності.